Pedagog och livsnjutare som vill göra det möjligt för fler att bo och leva gott på landsbygden!

Jag heter Eva och jag bor i Bro socken på Gotland - därför blev mitt företagsnamn evaibro. 
I mig hittar du en passionerad, pensionerad pedagog och lågstadielärare som älskar att se andra lyckas. Jag brinner också för naturlig hälsa och det goda livet

Jag är inte expert men däremot har pedagogen i mig försökt att göra det till synes svåra, så enkelt som möjligt.
Sociala medier är som en låda full med godsaker där det kan vara svårt att välja. Jag vill göra valen både lättare och roligare för dig!

Att se och förstå sammanhang och flöden är ingen självklarhet, i en låda full med godis blir det lätt en enda mischmasch och därför packar vi snyggt varje gosak för sig och lägger dem i prydliga högar helt enkelt .
Jobbet att lära in är ditt, och bara ditt. Jag serverar kurserna, stödet och träffarna.

För att du ska känna dig trygg med att du väljer rätt, beskriver jag vilka förkunskaper du behöver ha för att du, smidigt, ska kunna genomföra kursen.

evaibro - digitala tjänster

Om läraren Eva

I mötet med 20 vetgiriga och intensiva 7 åringar krävs både ödmjukhet och styrka.  Att räcka till, att sprida tillit och förtroende som smittar av på eleverna är både roligt  och energikrävande.
Som pedagog och medmänniska behöver vi ledstjärnor, en tanke, en hand att hålla i.
Två har följt mig genom åren och de lever fortfarande lika starkt - Sören Kierkegaards Till eftertanke och Inlärningsrevolutionen - en udda bok som kom ut 1994 och som i digitaliseringens vagga berättade framtidsprofetior om tunna fiber som skulle rymma all information vi någonsin kunde behöva.
Då 1994 var det en hisnande tanke - idag 2020, 26 år senare är det en självklarhet.  

Kurser om digitala verktyg och sociala medier evaibro

Till eftertanke

Om jag vill lyckas med att föra en människa mot ett bestämt mål måste jag först finna henne där hon är och börja just där.

Den som inte kan det lurar sig själv när hon tror hon kan hjälpa andra.

För att hjälpa någon måste jag visserligen förstå mer än vad han gör men först och främst förstå det han förstår.

Om jag inte kan det så hjälper det inte att jag kan mer och vet mer.

Vill jag ändå visa hur mycket jag kan så beror det på att jag är fåfäng och högmodig och egentligen vill bli beundrad av den andre i stället för att hjälpa honom.

All äkta hjälpsamhet börjar med ödmjukhet inför den jag vill hjälpa och därmed måste jag förstå att detta med att hjälpa inte är att vilja härska utan att vilja tjäna.

Kan jag inte detta så kan jag heller inte hjälpa.

Sören Kierkegaard