Byanäten knyter ihop Sveriges digitala infrastruktur.

Tillsammans med byanäten och landets paraplyföreningar för fiber söker vi lösningar för att trygga lands och glesbygdens internetuppkopplingar i hela landet.
Vi samarbetar, bygger nätverk och delar kunskap och erfarenheter.

Du hittar också utbildningar om hur du som föreningsstyrelse eller företagare, kan använda digitala verktyg för att sälja dina produkter eller tjänster.
Tanken är ju att du ska kunna bo och arbeta hemifrån, vart i landet du än bor.

Digitalt Landsbygdsliv handlar om Sveriges digitala infrastruktur och hur viktigt det är att hela landet får stabil internetuppkoppling.
Tillsammans med andra fiberentreprenörer vill jag visa de små byanätens betydelse för att säkerställa en trygg digital infrastruktur även på lands- och glesbygd, något de kommersiella företagen sannolikt inte kommer att göra, för att vinstmarginalerna är för små.

Vill du  veta mer?

Scrolla längst ner på sidan och prenumerera på nyhetsbrevet!  

Digitalt Landsbygdsliv

Du och jag och många fler vill eller måste använda digitala verktyg för att arbeta hemifrån eller sälja produkter eller tjänster.

Läs om nio skäl att kräva en stabil fiberuppkoppling här
Du får nyheter om hur digitaliseringen i Sverige utvecklas, om regeringens strategier och mål, vilka myndigheter vi kan ha hjälp och stöd av och annat som ryms inom digitala strategier och våra möjligheter att nyttja den.

Kurser för företagare & föreningar

Här pratar vi om föreningarnas fördelar, vilka möjligheter de har och vad som behövs för att starta, driva och avsluta olika sorters föreningar. Det blir lite historik om föreningslivets betydelse för Sveriges demokrati.
Här hittar du kunskap och tips om vad som behövs för företagares och föreningars onlineverksamhet och hur vi kan göra för att effektivisera vår online verksamhet så mycket som möjligt.