Bokcirkel om hållbar hälsa.

Tillsammans kan vi göra skillnad och ett sätt att hitta den bästa versionen av sig själv är hitta nya kunskaper och ha vänner att

När sommaren är slut och höstmörkret rullar in börjar vår bokcirkel- den som handlar om hur vi lär oss använda våra hormoner för att få det där goda livet vi vill ha.
Vi läser eller lyssnar på David JP Phillips bok Sex substanser som förändrar ditt liv, för att diskutera och få nya infallsvinklar.

Genom att sätta ord på känslor och tankar, hjälper vi både oss själva och andra!

För oss i gruppen är det självklart att alla inkluderas, att vi ger och att vi får tillbaka.
I gruppmötena delar vi på tidsutrymmet och lyssnar aktivt på varandra.
Vi delar tankar och erfarenheter med varandra i gruppen, så mycket eller så lite vi själva vill.

TILLSAMMANS skapar vi synergier som får oss att inse att vi kan förändra, hur vi kan hitta knapparna för att göra de förändringar vi vill och behöver. Hur var och en av oss hittar sin egen stig och breddar den så mycket vi själva vill och orkar.
Det som sägs i gruppen stannar också där – till 100%

TILLSAMMANS SER VI FRAM EMOT ETT LIV AV VÄLMÅENDE OCH GLÄDJE 

Böcker och rosor
Bokcirkel om hälsa och välmående

Självklart delar vi med oss av våra bästa tips, om organisationer som erbjuder samtalsstöd och hjälp om det behövs, som t.ex Svenska kyrkan, jourhavande medmänniska och jourhavande präst

Vi läser Sex substanser som förändrar ditt liv

I boken lär vi oss att optimera kroppens egen kemifabrik så att vi får bestående effekter i våra liv.

Boken av David JP Phillips som fick en drömstart, Den kom ut 8 november 2022 och blev november månads mest sålda fackbok. David har dessutom utsetts till nummer 8 i världen inom kommunikation av Global Gurus

Bokus presenterar boken såhär:

”Hormoner och signalsubstanser påverkar hur vi mår och känner oss. Lär dig optimera kroppens kemifabrik och nå bestående effekter i ditt liv.
Får det lov att vara en Angel’s cocktail med signalsubstanserna dopamin, serotonin och endorfin? Eller kanske en Devil’s cocktail med kortisol som huvudingrediens? Tänk efter noga. Våra signalsubstanser är avgörande för att bli vårt mentalt bästa jag. Den här boken handlar om hur man kan leda sig själv mot den framtid man önskar. Till alla som längtar efter att känna sig höga på livet på riktigt”

Häng med och anmäl dig till bokcirkeln!

Anmäl dig till bokcirkeln genom formuläretnedan. Fyll i förnamn och e-postadress i formuläret Bokcirkel för hälsa & välmående så får du ett välkomstmail och där hittar du en länk så att du kan söka medlemsskap i vår slutna Facebookgrupp.

Vad ingår`

Förutom kunskapen om hur du blandar en Angel’s cocktail och undviker Devil’s cocktail optimerar du din kemifabrik och hittar nya vänner.
Det är sånt som gör vår digitala vardag till strålande möjligheter.

Förutom bokcirkeln får du lära dig hur du genomför en bokcirkel online + lite tips om hur du använder Zoom.

Du får också veta mer om omegafettsyrorna och blir inbjuden till föreläsningar och informationsträffar och ditt deltagande är 100% valfritt!
Du betalar 495 kr för hela kalaset och vi kommer att diskutera texterna i smågrupper!
Cirkeln beräknas till ca 10 veckor och vi träffas en gång i veckan. Veckodag och tid kommer senare.

När börjar bokcirkeln?

Cirkeln öppnas under sen höst. Anmäl ditt intresse så får du mer information framöver.