Första steget mot ett rikare liv.

Jag ville veta hur balansen mellan omegafettsyrorna 6 och 3 såg ut i min kropp så jag valde att testa med ett torrblodstest.

Resultatet var inte särskilt bra och det kan förklara de ständigt återkommande inflammationerna som brunnit i kroppen under många år.

Det har varit tandlossning, återkommande lunginflammationer och influensor som skapat stress och en felaktig andning.
Helvetesåret 2015 var bältros över vänster huvudhalva ett faktum i maj-juni och i november blev det 4 dygn på sjukhus med lunginflammation och sepsis, fyra dygn som sänkte mig totalt.
I november 2019 berättade en vän om balansoljan och beslutet att välja något som kändes som ett halmstrå, var enkelt att fatta.

120 dagar senare tog jag test 2 och insåg när svaret kom, att jag fått en mycket bättre balans och att skyddsvärdet tagit ett skutt från 6% till 86%.
Under tiden läste jag massor om hur omegafettsyrorna samspelade och hur viktigt det är med balansen mellan dem.

Att få ett så tydligt budskap om hälsan i min kropp förändrats till det bättre, bara genom ett stick i fingret och ett DBS-test.

Ett test som vetenskapligt bevisat är lika korrekt som ett venblodprov när fettsyror ska analyseras

Balansen mellan omega 6 och omega 3 är okej och när jag får hela rapporten som visar värdet av 11 fettsyror, förklarad för mig inser jag att vinden vänt och att jag förhoppningsvis ska kunna må bättre.

Det betyder sannolikt att jag kan få inflammationerna att ge med sig och att jag kan se fram emot ett bättre liv.

Bilderna du ser här är bara en översikt, hela rapporten är utförlig och du får hjälp med att tolka resultaten.
Läs fakta om testet och de 11 fettsyrorna som mäts.

Om du vill veta mera är du välkommen att maila mig eller prenumerera på mitt nyhetsbrev

/

I en Bokcirkel för hälsa & välmående kommer vi att lära oss förstå hur våra hormoner påverkar oss och vad vi faktiskt kan göra själva för att öka vårt välmående.

I FB-gruppen som hör ihop med cirkeln diskuterar vi dessutom hälsa ur olika perspektiv och där kan den som vill också lära sig mer om omegafettsyrorna, hur de fungerar och framförallt VARFÖR balansen mellan dem är så viktig.

Måste ju också berätta om att labbet som testen skickas till heter Vitas och finns i Norge. De har bl a Harvard University och University of Cambridge, UK som kunder.
Här kan du läsa Vitas omdömen från världsledande personer inom medicin och näringsforskning