Tack för att du valt att prenumerera på mitt nyhetsbrev.

Den här sidan syns efter att man prenumererat

Digitalisering är en såpass bred nisch, så därför har jag delat in den i tre olika områden, tre olika målgrupper.

Jag vill att du ska få den information som verkligen intresserar dig och som ger dig det du behöver.
Erbjudande om kurser och workshops kommer i alla mailen, men hur man hanterar digitala verktyg och sociala medier får mer utrymme i Företagare & Föreningar.

Digitalt Landsbygdsliv handlar främst om Sveriges digitala infrastruktur, regeringens strategier, PTS och om fiberns betydelse och nytta  för användaren i vardagen
Företagare & Föreningar  har fokus på hur digitala verktyg och sociala medier fungerar smidigt tillsammans men också kunskap om företag o förenings ekonomiska redovisning. 
Bokcirkeln fokus på hälsa för kropp och själ. Vi studerar hälsa ur eget perspektiv, diskuterar och får nya perspektiv.

Om du valt Digitalt Landsbygdsliv.

Jag delar med mig av sånt som kan vara intressant vare sig du är novis eller kan och vet mycket om digitala världen.
De ekonomiska fiberföreningar får ta stor del av det här utrymmet och jag vill bidra att bygga större nätverk för att vi tillsammans ska bli starka aktörer på marknaden.
Här varvas kunskap och teknik med digitaliseringens infrastruktur, glädjeämnen och svårigheter
Du får gärna berätta om dina personliga upplevelser om hur du använder ditt internet och hur det fungerar. Berätta i ett vändande mail eller i ett meddelande på kontaktsidan

Du bjuds självklart in till mitt stora nätverk inom digitaliseringen där vi har både kunskapsutbyte och bygger styrkor tillsammans.

Om du valt Företagare & Föreningar

Här lägger vi fokus på hur vi smart och effektivt använder digitala verktyg och sociala medier för att bygga upp vår verksamhet online, vare sig det är företag eller föreningar.

Föreningslivet är, i mina ögon demokrati i sin linda, och du får lära dig om föreningar både ur historiskt och nutidsperspektiv.
Vi fokuserar på medlemsnyttan och visar vinsterna med föreningarna både ekonomiskt och personlig utveckling.
Att starta och driva en ekonomisk förening för bygden kan vara väldigt lönsamt, något som blivit tydligt hos 18 fiberföreningar i samarbete på Gotland
Det kan du kan läsa om i Meningen med föreningen

Föreningarna bär landsbygden och landsbygden bär staden!

Om du valt Bokcirkel om välmående & hälsa.

Att ha fokus på både fysisk och psykisk är bokcirkelns primära mål, men det finns också en förhoppning om att du som väljer bokcirkeln samtidigt ska lära dig hur vi enkelt kan jobba med cirklar om allt möjligt online.

Välkommen till online bokcirkel om vår hälsa.

Vad får jag?

Du vinner mer än bara kunskapen om hur du boostar din hälsa, och min varmaste förhoppning är att du också hittar också nya bekantskaper och vänner.
Det är sånt som gör vår digitala vardag till strålande möjligheter.

Förutom bokcirkeln får du lära dig hur du genomför en bokcirkel online + lite tips om hur du använder Zoom.
Du betalar 495 kr för både cirkel och kurs!
Länk till FBgruppen finns i ditt första mail

Första träffen är torsdagen den 12 januari 2023 och vi börjar kl 18,30. Därefter träffas vi varje torsdag kl 18,30 ca en timme för att diskutera och reflektera över kapitlet vi läst.

Jag kommer också att visa er hur ni presenterar er med namn och bostadsort i Zoom, så att ni som bor nära varandra också ska kunna träffas över en fika eller något annat trevligt.

Om du inte hittar något mail efter ca 5 min föreslår jag att du kikar i skräpposten och om det inte finns där heller kan du maila här


Livet är nu och meningen med det är att vi ska njuta av det.